Дуже ароматна та пікантна вишня.
Ингредиенты
- вишні без кісточок 1 склянка(240мл)
- цукор 1 ст. л.
- бальзамічний оцет 5 ст. л.
- сіль 1 ч.л.
- крохмаль кукурудзяний 1 ч.л.
- вода 50 мл.
Вишні помити та витянути кісточки.
Викласти їх у сотейник з цукром.
Поставити на невеликий вогонь і карамелізувати вишню 2-3 хвилини.
Крохмаль розвести у воді.
До вишні додати сіль, оцет, довести до кипіння і влити крохмаль. Довести знову до кипіння і зняти з вогню.
Дуже пасує до сиру і мяса.
Комментарии
следить за комментариямиМені здається, що цей соус буде дуже доречним до качки.
Думаю, що так) Мені дуже смакувало із сиром твердим)
Дуже гарний рецепт, дякую!
Дякую!